Tulppaanit

Ajankohtaista sinkkutyössä

Yhteisöstä voimaa!

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan yksin asuvien yhteisöllisyyttä Tampereella! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki yksin asuvien tilanteesta kiinnostuneet, myös työntekijät. Kaapeli-yhteisövalmennus alkaa helmikuussa 2018 - ilmoittaudu mukaan!


Oletko miettinyt, miten yksin asuvien yhteisöllisyyttä voisi vahvistaa? Miten löytää ja valjastaa oma osaaminen ja voimavarat yhteisön käyttöön? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Kaapeli-yhteisövalmennuksen avulla.

Tampereen ev.lut. seurakuntien diakonia- ja yhteiskuntavastuun yhteisöllisyyden työryhmä toteuttaa Kaapeli-valmennuksen helmi-maaliskuussa 2018. Valmennusjakso alkaa 23.2.2018 ja käsittää yhteensä viisi tapaamiskertaa. Tapaamiset ovat perjantaisin klo 13-16 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla. Ohjausmenetelmä on toiminnallinen.  Osallistuminen valmennukseen on maksutonta. 

Kaapeli-valmennus perustuu kansainvälisenä yhteistyönä kehitettyyn Cable-metodiin (Community Action Based Learning For Empowerment). Sen tavoitteena on voimaantuminen, osallisuus ja vastuunotto itsestä sekä omasta yhteisöstä. Lisäksi Kaapeli uudistaa ja vahvistaa ammatillista yhteisöllisyyttä ja kehittää yhteisörakenteita. 

Tiedustelut ohjaajilta: yhteiskunnallisen työn diakoni Sari Peltonen sari.peltonen@evl.fi 050 3817177  ja kuurojen diakonissa Sirpa Toivo sirpa.toivo@evl.fi 0505611028.

Ilmoittaudu Anita Kuuselalle 20.2. mennessä anita.kuusela@evl.fi puh. 050 420 7788.


Palaa otsikoihin