Tulppaanit

Ajankohtaista sinkkutyössä

Yhteisöstä voimaa! -valmennus alkaa 23.2. Vielä ehdit mukaan!

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan yksin asuvien yhteisöllisyyttä Tampereella! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki yksin asuvien tilanteesta kiinnostuneet, myös työntekijät. Ilmoittaudu ohjaajille, yhteystiedot alla!

Oletko miettinyt, miten yksin asuvien yhteisöllisyyttä voisi vahvistaa? Miten löytää ja valjastaa oma osaaminen ja voimavarat yhteisön käyttöön? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Kaapeli-yhteisövalmennuksen avulla.

Tampereen ev.lut. seurakuntien diakonia- ja yhteiskuntavastuun yhteisöllisyyden työryhmä toteuttaa Kaapeli-valmennuksen helmi-maaliskuussa 2018. Valmennusjakso alkaa 23.2.2018 ja käsittää yhteensä viisi tapaamiskertaa. Tapaamiset ovat perjantaisin klo 13-16 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla. Ohjausmenetelmä on toiminnallinen.  Osallistuminen valmennukseen on maksutonta. 

Kaapeli-valmennus perustuu kansainvälisenä yhteistyönä kehitettyyn Cable-metodiin (Community Action Based Learning For Empowerment). Sen tavoitteena on voimaantuminen, osallisuus ja vastuunotto itsestä sekä omasta yhteisöstä. Lisäksi Kaapeli uudistaa ja vahvistaa ammatillista yhteisöllisyyttä ja kehittää yhteisörakenteita. 

Tiedustelut ohjaajilta: diakoni Sari Peltonen sari.peltonen@evl.fi 050 3817177, diakoni Hanna Sulonen hanna.sulonen@evl.fi 040 8048122  ja kuurojendiakonissa Sirpa Toivo sirpa.toivo@evl.fi  0505611028.Palaa otsikoihin