Tulppaanit

Ajankohtaista sinkkutyössä

Yksin asuvien messu 9.9. kello 10 Aleksanterin kirkossa

Tule mukaan valmistelemaan yksin asuvien messua, joka pidetään sunnuntaina 9.9. klo 10 Aleksanterin kirkossa. Saarnaava pappi iloitsee avustasi saarnan valmistelussa.

Voit lähettää saarnatekstistä nousevia ajatuksia joko osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi (toimitan ajatuksenne nimettöminä saarnaavalle papille) tai voitte laittaa papille suoraan postia osoitteeseen sade.siira@evl.fi.

Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti asioita, mitkä tekstissä koskettavat ja tulevat lähellä liittyen nimenomaan yksinasumiseen ja siitä nouseviin asioihin. Pastori voi saarnassa käsitellä Jumalan huolenpitoa siltä pohjalta.

Evankeliumi eli saarnateksti on tämä:

Matt. 6: 19-24
Jeesus sanoo:
”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle. Täällä tekevät koi ja ruoste tuhojaan ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen. Siellä ei koi eikä ruoste tee tuhojaan eivätkä varkaat murtaudu sisään ja varasta. Missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi.
Silmä on ruumiin lamppu. Jos silmäsi on terve, koko ruumiisi on valaistu. Jos silmäsi ovat huonot, koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, millainen onkaan pimeys!
Kukaan ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän toista pitää arvossa, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa.”


Palaa otsikoihin